Afbeeldingsresultaat voor ENGELSE VLAG   

Enterwave

E-mailadres
4Mhz technologie voor multidisciplinaire ingrepen
enterwave
Enterwave-detail
Enterwave bediening
Beschrijving

40 mHz

Neutral Electrode Monitoring Sysem (NEMSY)

Contact en spray coagulatie

Hoog niveau van patiëntveiligheid

Vinger- en voetschakelaar 


Beschrijving

De Enterwave is speciaal ontwikkeld voor multidisciplinaire toepassingen voor elektrochirurgie. Het is een intelligente en krachtige (130 Watt) generator, waarvan de techniek is uitgevoerd met een microprocessor. De techniek is gebaseerd op jarenlange klinische studies, met als resultaat een veilige, betrouwbare en multidisciplinaire generator met een vermogen van 130 Watt en met 4 Mhz radiofrequentie technologie.

Vanwege de 4 Mhz radiofrequentie is de generator uitermate geschikt voor diverse weefselreductie procedures (bijvoorbeeld snurkbehandelingen) en delicate chirurgische ingrepen.Deze eigenschappen maken hem geschikt voor gebruik op de polikliniek en de operatiekamer. De Enterwave is voorzien van het veiligheidssysteem N.E.M.S.Y. (neutral electrode monitoring system). Met dit veiligheidssysteem is de patiëntveiligheid gegarandeerd.

 

De Enterwave heeft een extreme breed spectrum van klinische toepassingen en garandeert een snel herstel van het weefsel en van de patiënt.

Over ons

 

Entermed BV is gespecialiseerd in KNO medische behandelunits en innovatieve medische producten.

Entermed focust zich op het ontwerpen, produceren, verhandelen en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige producten voor ziekenhuis en kliniek.
Door te luisteren naar onze klanten, kunnen wij continu onze producten en processen verbeteren, met als doel een volwaardig partner te zijn voor onze klanten.

  • Steenovenweg 4, 3417 XR, Montfoort,
    Nederland

  • +31 (0) 58 29 88 888

Ga naar boven