Afbeeldingsresultaat voor ENGELSE VLAG   

Erbe Vio 50C

E-mailadres
Mono- en bipolair coaguleren en monopolair snijden.
Erbe-Vio50C
Erbe Vio 50C
Beschrijving

Intuïtieve bediening

Maximaal CUT-vermogen van 50 Watt

Digitale vermogensweergave

Nauwkeurig werken met microchirurgische naalden dankzij ultrafijne afstemming in het onderste vermogensbereik (1-20 Watt)

Opslaan van 2 vooraf gedefinieerde programma's (overschrijfbaar)


Beschrijving

De VIO HF-chirurgieapparaten van modellenreeks C hebben een optimale prijs-prestatieverhouding en komen tegemoet aan alle eisen binnen de praktijk van ambulante specialisten. 
Met mono- en bipolair coaguleren en monopolair snijden. De gebruiker heeft vrije keuze in de busuitrusting en er kunnen individuele programma's worden opgeslagen.
Verder heeft de VIO 50 C vijf verschillende modes, namelijk auto cut, dry cut, soft coag, forced coag & bipolar soft coag.

Auto cut: zorgt ervoor dat de snijkwaliteit automatisch geregeld wordt, het wordt aangepast aan de huidige
stroom vereiste door het reguleren van de spanning. Verder past de VIO zich aan de werk modus van de arts
en is er minimale necrose en reproduceerbare snijkwaliteit. Grotendeels onafhankelijk van de elektrode, het snij proces en de doelweefsel.

Dry cut: is een combinatie van spanningsregulatie en gemoduleerde golfvormen die een elektrochirurgische snee brengen met een
unieke kwaliteit van hemostasis. ideaal voor operatieve procedures die een goede hemostasis nodig hebben.

Soft coag: De nieuwe snelle zachte coagulatie met dosering van vermogen. Daarnaast vindt er bij de coagulatie geen carbonisatie plaats
en plakt de elektrode ook bijna niet. Het biedt diepgaande coagulatie met minimale weefselschade. 

Forced coag: zorgt ervoor dat er een snelle en effectieve werking is die voldoet aan alle eisen van een standaard coagulatie.
Het kan direct gebruikt worden door de coagulatie elektrode of indirect bijvoorbeeld met de hulp van geïsoleerd chirurgisch pincet.

Bipolar soft: De lage spanningen die gebruikt worden in deze modus voorkomt dat het instrument vastblijft en zorgt duidelijk
voor een vermindering van weefsel carbonisatie.

Over ons

 

Entermed BV is gespecialiseerd in KNO medische behandelunits en innovatieve medische producten.

Entermed focust zich op het ontwerpen, produceren, verhandelen en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige producten voor ziekenhuis en kliniek.
Door te luisteren naar onze klanten, kunnen wij continu onze producten en processen verbeteren, met als doel een volwaardig partner te zijn voor onze klanten.

  • Steenovenweg 4, 3417 XR, Montfoort,
    Nederland

  • +31 (0) 58 29 88 888

Ga naar boven