Afbeeldingsresultaat voor ENGELSE VLAG   

Entermed biedt u een breed assortiment innovatief KNO-instrumentarium wat voldoet aan de hoogste (Duitse) eisen. Voor de verschillende deelgebieden binnen KNO is een aparte catalogus beschikbaar met specifiek instrumentarium. Wilt u aanvullende informatie over ons KNO instrumentarium of een bestelling plaatsen neemt u dan contact op met onze afdeling verkoop.

Duitse kwaliteit

De nieuwe trend is dat de productie van KNO-instrumenten geheel of gedeeltelijk wordt uitbesteed aan instrumentmakers in lage lonen landen. De productie van het KNO-instrumentarium van Entermed vindt echter plaats is Duitsland. Vanaf de eerste stap tot aan de laatste stap van het productieproces worden de instrumenten onderworpen aan de striktste kwaliteitseisen. Duitse kwaliteit is vandaag de dag nog steeds een begrip in de wereld als het gaat om kwaliteitsnormen in de productie van chirurgische instrumenten. Voor het leveren van KNO-instrumentarium is Entermed een samenwerking aangegaan met de Duitse leverancier Spiggle und Theis. Dit is een innovatief bedrijf waarmee Entermed innovatief en klantspecifiek KNO-instrumentaruim ontwikkelt. Voor het produceren van de KNO instrumenten wordt hoogwaardig materiaal gebruikt welke geschikt is om aan de hedendaagse (strenge) eisen te voldoen.

Uitstekend te reinigen

In Nederland worden steeds hogere eisen gesteld aan het reinigen van instrumentarium. Het Entermed instrumentarium voldoet natuurlijk aan deze hoge eisen. De instrumenten zijn verfijnder in afwerking. Ook zijn onze instrumenten beter te reinigen omdat het instrumentarium op kritische punten gemakkelijk is te demonteren zonder dat daarvoor gereedschap nodig is. Instrumenten met een holle schacht zijn uitgerust met een spoelkanaal, voorzien van een Luer lock voor optimale reiniging.

Onderhoud

Entermed kan het onderhoud van al uw KNO-instrumentarium voor u regelen. In overleg met u zal het in instrumentarium elk jaar door ons worden gecontroleerd. Reparaties en vervanging wordt in overleg met u uitgevoerd. Heeft u hierin interesse? Neemt u dan contact op met onze afdeling verkoop.

Ontwikkelen van instrumenten

Wanneer u op zoek bent naar een instrument die standaard niet verkrijgbaar is, dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden bekijken om deze voor u te produceren. Bij interesse kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop.

Over ons

 

Entermed BV is gespecialiseerd in KNO medische behandelunits en innovatieve medische producten.

Entermed focust zich op het ontwerpen, produceren, verhandelen en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige producten voor ziekenhuis en kliniek.
Door te luisteren naar onze klanten, kunnen wij continu onze producten en processen verbeteren, met als doel een volwaardig partner te zijn voor onze klanten.

  • Edisonstraat 22, 8912 AW, Leeuwarden,
    Nederland

  • +31 (0) 58 29 88 888

Ga naar boven