Afbeeldingsresultaat voor ENGELSE VLAG   

Entermed introduceert, in samenwerking met Spiggle und Theis, de Panetti instrumentenset voor endoscopische middenoorchirurgie in Nederland. Deze Panetti instrumenten zijn speciaal ontworpen voor microscopische/endoscopische oorchirurgie en zijn uniek omdat de instrumenten zijn voorzien van een geïntegreerde zuigfunctie.

Door de geïntegreerde zuigfunctie is het voor de gebruiker mogelijk om met de ene hand het instrument én de zuigfunctie te bedienen, terwijl met de andere hand de starre endoscoop kan worden bediend. Hierdoor kan tijdens het opereren ook “om de hoek” worden gekeken. 

 

Nieuwsgierig geworden naar de inhoud van de set? Bekijk de brochure.

 

In een recente uitgave van het Engelse ENT & Audiology news heeft professor Giuseppe Panetti tijdens een interview uitgelegd waarom hij, in samenwerking met Spiggle & Theis, tot de ontwikkeling van deze instrumentenset is gekomen. Het interview is hier te lezen.

Over ons

 

Entermed BV is gespecialiseerd in KNO medische behandelunits, medische gas systemen (Parkodex) en innovatieve medische producten.

Entermed focust zich op het ontwerpen, produceren, verhandelen en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige producten voor ziekenhuis en kliniek.
Door te luisteren naar onze klanten, kunnen wij continu onze producten en processen verbeteren, met als doel een volwaardig partner te zijn voor onze klanten.

  • Edisonstraat 22, 8912 AW, Leeuwarden,
    Nederland

  • +31 (0) 58 29 88 888

Ga naar boven