Afbeeldingsresultaat voor ENGELSE VLAG   

Poliklinische endoscopie camera

E-mailadres
Haarscherp beeld met starre scopen!
HD Camera met adapter kleiner
HD camera kleiner
Beschrijving

Beschrijving

Entermed USB 3.0 HD Camera (artikelnummer 840300)

De Entermed HD endoscoop camera is een high definition camera voor endoscopische toepassingen.

De HD camera zorgt voor een uitermate scherpe, heldere en gedetailleerde beeldkwaliteit in combinatie met de juiste PC en monitor. De bijbehorende software zorgt voor een prettige gebruikerservaring, waarbij het ontzorgen centraal staat. De single chip Entermed HD camera biedt u haarscherp beeld met starre endscopen.

Gebruiksvriendelijke software

De Entermed HD edoscopiecamera wordt standaard geleverd met de Entermed software. Deze software is ontwikkeld met het gemak voor de gebruiker hoog in het vaandel. De camera is plug en play, met automatische installatie van de juiste instellingen, zodat u direct aan de slag kunt.

De software biedt verder duidelijke bediening en weergave, met de mogelijkheid tot het opslaan van videos en beelden.

Capture-functie

De capture-funtie is een functie die kan worden gebruikt om bepaalde beelden, tijdens het filmen, vast te zetten en op te slaan. Hierdoor kunt u de bevindingen later gemakkelijk terug vinden en raadplegen. Door middel van het voetpedaal en de eenvoudig te bedienen software is het opslaan van beelden snel en duidelijk.

Bediening door middel van voetpedalen

 

Over ons

 

Entermed BV is gespecialiseerd in KNO medische behandelunits en innovatieve medische producten.

Entermed focust zich op het ontwerpen, produceren, verhandelen en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige producten voor ziekenhuis en kliniek.
Door te luisteren naar onze klanten, kunnen wij continu onze producten en processen verbeteren, met als doel een volwaardig partner te zijn voor onze klanten.

  • Steenovenweg 4, 3417 XR, Montfoort,
    Nederland

  • +31 (0) 58 29 88 888

Ga naar boven