Afbeeldingsresultaat voor ENGELSE VLAG   

Starre endoscopen

Starre endoscopen

De starre endoscopen van Entermed zijn van hoogwaardig Duitse kwaliteit en hebben uitstekende optische eigenschappen waardoor het voor de specialist mogelijk is om in het gehele zichtveld de kleinste details waar te nemen. De wide angle view en verstevigde buis maakt de HD endoscopen van Entermed een goede keuze.

De lenzen van de endoscopen zijn voorzien van een antiweerspiegeling coating. De endoscopen van Entermed zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik en voor sterilisatie in de autoclaaf. De optische geleiders in de endoscopen zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor een helder en scherp beeld met een optimale kleurtemperatuur mogelijk is. Op het gebied van rigide optieken kan Entermed u van dienst zijn met sinusoptieken, ooroptieken en tele-laryngoscopen in diverse maten en hoeken.

 

De otoscopen zijn verkrijgbaar in een 0°, 30°, 45° en 70° hoek. Ook de sinuscoop is in deze kijkhoeken beschikbaar. Een laryngoscoop kunt u in de 0°, 30°, 70° en 90° bestellen. Ook voor een bronchoscoop in 0° of 30° kijkhoek kunt u bij Entermed terecht. Neem voor een offerte op maat contact met ons op.


Anderen bekeken ook

                     
Camera's Soluscope Stroboscoop (Highlight Plus)

 

Over ons

 

Entermed BV is gespecialiseerd in KNO medische behandelunits en innovatieve medische producten.

Entermed focust zich op het ontwerpen, produceren, verhandelen en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige producten voor ziekenhuis en kliniek.
Door te luisteren naar onze klanten, kunnen wij continu onze producten en processen verbeteren, met als doel een volwaardig partner te zijn voor onze klanten.

  • Steenovenweg 4, 3417 XR, Montfoort,
    Nederland

  • +31 (0) 58 29 88 888

Ga naar boven