Afbeeldingsresultaat voor ENGELSE VLAG   

Resultaten 1 - 5 van 5

Video Otoscopen

Delfino Video otoscoop

High-tech, Draadloze Video Otoscoop

Firefly Video otoscoop

Firefly, een innovatieve digitaal video otoscoop

Otoscreen 2 Video otoscoop

Geïntegreerd LCD-kleurenscherm

Video otoscopen

Tijdens onze werkbezoeken aan KNO artsen krijgen wij regelmatig de wens te horen om foto's een foto van het totale trommelvlies te maken. In de praktijk worden foto's van het trommelvlies gemaakt met behulp van een microscoop. Vanwege de werkafstand tussen de microscoop en het trommelvlies, is het onmogelijk om het trommelvlies geheel in beeld te krijgen. Een video otoscoop maakt het mogelijk om het trommelvlies in zijn geheel in beeld te brengen zodat hiervan een overzichtsfoto gemaakt kan worden.


Beelden lokaal of in het EPD

Door de video otoscoop met een pc of laptop te verbinden, kunt u de foto's lokaal of in het EPD opslaan. Wellicht heeft ook u behoefte aan een overzichtsfoto van het trommelvlies, omdat u  de foto van voor- en na de behandeling en/of operatie met elkaar wilt vergelijken.
Entermed biedt een breed assortiment aan video otoscopen. Dit maakt het voor ons mogelijk om voor ieder budget een otoscoop aan te bieden.


Digitaal tov. conventioneel

De voordelen van een video otoscoop ten opzichte van een conventionele otoscoop zijn:

  • Beelden van de gehoorgang en het trommelvlies op een monitor kunnen worden weergegeven.
  • De beelden van de gehoorgang en/of het trommelvlies kunnen van dichterbij worden bekeken dan met een microscoop, ideaal voor het maken van foto’s.
  • Beelden kunnen gemakkelijk lokaal of centraal (EPD) worden opgeslagen.
  • Beelden kunnen door een huisarts of audicien worden doorgestuurd aan een KNO-arts.
  • De video otoscoop is gebruiksvriendelijk en kan zowel door een KNO-arts, maar ook door een huisarts en een audicien worden gebruikt. De Video otoscopen zijn verkrijgbaar in uitvoeringen met snoer en draadloos.

Over ons

 

Entermed BV is gespecialiseerd in KNO medische behandelunits en innovatieve medische producten.

Entermed focust zich op het ontwerpen, produceren, verhandelen en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige producten voor ziekenhuis en kliniek.
Door te luisteren naar onze klanten, kunnen wij continu onze producten en processen verbeteren, met als doel een volwaardig partner te zijn voor onze klanten.

  • Steenovenweg 4, 3417 XR, Montfoort,
    Nederland

  • +31 (0) 58 29 88 888

Ga naar boven