Afbeeldingsresultaat voor ENGELSE VLAG   

Delfino Video otoscoop

E-mailadres
High-tech, Draadloze Video Otoscoop
Delfino otoscope
delfinoOtoscoop
delfino-Trommelvlies
iugy
Delfino overzicht.50769ee194637
delfino-screenshoot
Beschrijving

  LED verlichting

  Draadloos

  Geïntegreerde voorverwarming van de lens

  Perfect zicht op het trommelvlies


Beschrijving

Draadloze Bediening

De Delfino video-otoscoop is de evolutie van de traditionele otoscoop waarmee de beelden (via de computer) op de monitor kunnen worden weergegeven en kunnen worden opgeslagen op de computer of laptop. De Delfino doet dit volledig draadloos! Het dolfijn-vormige, Italiaanse ontwerp van het handstuk is bedoeld voor het ergonomisch bedienen van de otoscoop. Het ontbreken van kabels aan het handstuk zorgt ervoor dat de otoscoop fijn in gebruik is.

De Delfino batterij kan 2 uur lang gebruikt worden zonder op te hoeven laden. Daarna kunt u het handstuk in het basisstation leggen en wordt hij direct opgeladen. In het basisstation wordt de voorverwarming van de lens geactiveerd, waardoor de lens niet beslaat.

Scherpe, Heldere Beelden

De Delfino video otoscoop maakt gebruik van auto-dimbare LED verlichting en een endoscopisch optiek van Duitse kwaliteit. Een hoge resolutie CMOS sensor van de nieuwste generatie zorgt voor scherpe videobeelden. Het zicht en de foto's van de gehoorgang en het trommelvlies zijn erg helder en geschikt voor een snelle diagnose.

Koppelen aan het EPD

De Delfino otoscoop is uitermate geschikt voor inbouw in de KNO-unit. Indien de KNO-unit is voorzien van een computer die aan het ZIS is gekoppeld, is het tevens mogelijk om de beelden centraal op te slaan. Ook stand-alone kan de Delfino video otoscoop gekoppeld worden aan het elektronisch patiënten dossier.-    LEDverlichting
-    CMOS -camera
-    Li-Ion batterij waarmee de otoscoop 2 uur achtereen gebruikt kan worden
-    Draadloos video transmissie system
-    Compatibel met Heine disposable oor speculum
-    De cradle dient ook als oplaadstation
-    Met geïntegreerde voorverwarming van de otoscooplens, ter voorkoming van het beslaan van de lens
-    USB digitale uitgang voor het direct aansluiten op de computer
-    Analoge video uitgang voor het aansluiten op een standaard monitor
-    Beeld acquisitie software wordt meegeleverd (Daisy module), NOAH module beschikbaar

Video otoscopen

Tijdens onze werkbezoeken aan KNO artsen krijgen wij regelmatig de wens te horen om foto's een foto van het totale trommelvlies te maken. In de praktijk worden foto's van het trommelvlies gemaakt met behulp van een microscoop. Vanwege de werkafstand tussen de microscoop en het trommelvlies, is het onmogelijk om het trommelvlies geheel in beeld te krijgen. Een video otoscoop maakt het mogelijk om het trommelvlies in zijn geheel in beeld te brengen zodat hiervan een overzichtsfoto gemaakt kan worden.


Beelden lokaal of in het EPD

Door de video otoscoop met een pc of laptop te verbinden, kunt u de foto's lokaal of in het EPD opslaan. Wellicht heeft ook u behoefte aan een overzichtsfoto van het trommelvlies, omdat u  de foto van voor- en na de behandeling en/of operatie met elkaar wilt vergelijken.
Entermed biedt een breed assortiment aan video otoscopen. Dit maakt het voor ons mogelijk om voor ieder budget een otoscoop aan te bieden.


Digitaal tov. conventioneel

De voordelen van een video otoscoop ten opzichte van een conventionele otoscoop zijn:

  • Beelden van de gehoorgang en het trommelvlies op een monitor kunnen worden weergegeven.
  • De beelden van de gehoorgang en/of het trommelvlies kunnen van dichterbij worden bekeken dan met een microscoop, ideaal voor het maken van foto’s.
  • Beelden kunnen gemakkelijk lokaal of centraal (EPD) worden opgeslagen.
  • Beelden kunnen door een huisarts of audicien worden doorgestuurd aan een KNO-arts.
  • De video otoscoop is gebruiksvriendelijk en kan zowel door een KNO-arts, maar ook door een huisarts en een audicien worden gebruikt. De Video otoscopen zijn verkrijgbaar in uitvoeringen met snoer en draadloos.

Over ons

 

Entermed BV is gespecialiseerd in KNO medische behandelunits en innovatieve medische producten.

Entermed focust zich op het ontwerpen, produceren, verhandelen en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige producten voor ziekenhuis en kliniek.
Door te luisteren naar onze klanten, kunnen wij continu onze producten en processen verbeteren, met als doel een volwaardig partner te zijn voor onze klanten.

  • Steenovenweg 4, 3417 XR, Montfoort,
    Nederland

  • +31 (0) 58 29 88 888

Ga naar boven