Afbeeldingsresultaat voor ENGELSE VLAG   

Emergent Plus SEH Kar

E-mailadres
Snel alle benodigdheden op locatie met de instrumentenkar
EmergentKNOKar2
EmergentKNOKar
Beschrijving

  Verrijdbaar voor snelle reactietijden

  Basic, maar met veel mogelijkheden

  Lichtbron of diathermie in te bouwen


Beschrijving

VERRIJDBAAR VOOR SNELLE REACTIETIJDEN

De Emergent Plus is een verrijdbare instrumentenkar, die uitermate geschikt is voor de Spoedeisende Hulp en de Ambulante Zorg. Met zijn robuuste wielen en sterke beugel kan de compacte unit een perfecte basis bieden voorde optimale bergruimte voor de nodige accessoires.

BASIC, MAAR MET VEEL MOGELIJKHEDEN

Standaard is de Emergent Plus uitgevoerd met:

-    5 Lades voor afleg

-    Aluminium inlegschalen voor instrumentarium

-    2x stopcontact 230V

Daarnaast kan de Emergent instrumentenkar uit gevoerd worden met de een verlicht instrumentenplateau in de nis, voor het overzichtelijk opbergen van het benodigde instrumentarium.

De nis kan ook gebruikt worden voor het integreren van apparatuur. Bijvoorbeeld het inbouwen van diathermie of een koudlichtbron.
Het grote voordeel van de Emergent Plus blijft in alle gevallen gelijk. Door de ruime hoeveelheid opberg opbergruimte en de hoogwaardige wielen kan de arts snel ter plekke zijn met alle benodigde instrumenten.


KLEUR NAAR KEUZE

De Emergent is standaard uitgevoerd in metaal, waarvan het casco standaard is gespoten in de kleur wit (RAL 9016). Frontpanelen kunnen naar wens worden gespoten in de standaard kleuren grijs (RAL 7035), groen (RAL 6027) of blauw (RAL 5001). Overige kleuren zijn tegen meerprijs leverbaar

Over ons

 

Entermed BV is gespecialiseerd in KNO medische behandelunits en innovatieve medische producten.

Entermed focust zich op het ontwerpen, produceren, verhandelen en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige producten voor ziekenhuis en kliniek.
Door te luisteren naar onze klanten, kunnen wij continu onze producten en processen verbeteren, met als doel een volwaardig partner te zijn voor onze klanten.

  • Steenovenweg 4, 3417 XR, Montfoort,
    Nederland

  • +31 (0) 58 29 88 888

Ga naar boven