Afbeeldingsresultaat voor ENGELSE VLAG   

Emergent SEH unit

E-mailadres
Compacte, verrijdbare behandelunit.
EmergentSEHUNIT
Emergentopen
Emergent
Emergent1
Beschrijving

Speciaal voor de Spoedeisende Hulp

Snel te verrijden

  Alle benodigdheden bij de hand


Beschrijving

Speciaal voor de Spoedeisende Hulp en de Ambulante Zorg heeft Entermed een verrijdbare behandelunit ontwikkeld. Deze compacte unit, welke door middels van grote wielen goed verrijdbaar is, biedt u alle basisbehandelfuncties en optimale bergruimte voor de nodige accessoires. Standaard is de Emergent uitgevoerd met:

-    2 Lades voor afleg
-    Aluminium inlegschalen voor instrumentarium
-    Afvalbak
-    2x stopcontact 230V
-    Zuigsysteem
-    Ingebouwde lichtbron

Voor een optimale mobiliteit is zorggedragen door middel van 4 grote geremde wielen en een grote beugel voor het verplaatsen van de unit, gemonteerd aan de zijkant van het
meubel. De Emergent is standaard uitgevoerd in metaal, waarvan het casco standaard is gespoten in de kleur wit (RAL 9016). Frontpanelen kunnen naar wens worden gespoten in de standaard kleuren grijs (RAL 7035), groen (RAL 6027) of blauw (RAL 5001). Overige kleuren zijn tegen meerprijs leverbaar.

Over ons

 

Entermed BV is gespecialiseerd in KNO medische behandelunits en innovatieve medische producten.

Entermed focust zich op het ontwerpen, produceren, verhandelen en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige producten voor ziekenhuis en kliniek.
Door te luisteren naar onze klanten, kunnen wij continu onze producten en processen verbeteren, met als doel een volwaardig partner te zijn voor onze klanten.

  • Steenovenweg 4, 3417 XR, Montfoort,
    Nederland

  • +31 (0) 58 29 88 888

Ga naar boven