Afbeeldingsresultaat voor ENGELSE VLAG   

Futurent Microscopie III Behandelunit voor de SEH

E-mailadres
De meest complete behandelunit voor de SEH
Beschrijving

Volwaardige KNO unit voor de SEH

Aan beide zijden gelijk

Optimaal hygiënisch design

Klaar voor de (digitale) toekomst


Beschrijving

RIANTE HOEVEELHEID OPBERGRUIMTE

De Futurent III KNO-behandelunit biedt een ergonomische toegang tot de geïntegreerde therapeutische- en diagnostische apparatuur. Met voetbediende lades voor afval en instrumenten afleg, vier instrumentenplateaus en twee grote voorraadlades biedt de Futurent III maximale opbergruimte.

VANAF BEIDE ZIJDEN TE BEDIENEN

Het bedieningspaneel is draaibaar voor een optimaal
zicht en bedieningsgemak vanuit alle hoeken. Ook de parkeerhouder met de geïntegreerde apparatuur kan worden geschoven voor optimale bereikbaarheid aan beide kanten van de behandelbank in noodsituaties.

De parkeerhouder kan van links naar rechts worden geschoven, waardoor de ruimte achter de parkeerhouder zichtbaar wordt. Hier is ruimte voor specialistische apparatuur. Ook is daar plaats voor enkele accessoires om voor snelle en gemakkelijke toegang mogelijk te maken.

HYGIËNISCH ONTWERP

De Futurent III is aangepast aan de steeds strenger wordende hygiëne eisen en regelgeving. De optie om de Futurent III met greeploze lades uit te voeren speelt hier op in. Het bedieningspaneel is uitgevoerd met een touchscreen met een glad ontwerp. Dit alles heeft als doel om het schoonmaken te vergemakkelijken en bevorderen.

Anderen bekeken ook

Leica M320 F12

 

Over ons

 

Entermed BV is gespecialiseerd in KNO medische behandelunits en innovatieve medische producten.

Entermed focust zich op het ontwerpen, produceren, verhandelen en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige producten voor ziekenhuis en kliniek.
Door te luisteren naar onze klanten, kunnen wij continu onze producten en processen verbeteren, met als doel een volwaardig partner te zijn voor onze klanten.

  • Steenovenweg 4, 3417 XR, Montfoort,
    Nederland

  • +31 (0) 58 29 88 888

Ga naar boven