Afbeeldingsresultaat voor ENGELSE VLAG   

Uitruststoel Comfort

E-mailadres
Deze uitruststoel heeft een zeer mooi en exclusief ontwerp. De e stoel is 4 motorig met een draaifunctie. De stoel gaat elektrisch hoog/laag, rugdeel, beendeel en de kantelfunctie. u kunt de stoel handmatig draaien en vast zetten.
Beschrijving

Beschrijving

Deze uitruststoel heeft een zeer mooi en exclusief ontwerp. De stoel is 4 motorig met een draaifunctie. De stoel gaat elektrisch omhoog en omlaag.
Ook het rugdeel, beendeel en de kantelfunctie zijn elektrisch te bedienen. Verder kunt u de stoel handmatig draaien en vast zetten.
Doordat de stoel elektrisch omhoog en omlaag gaat kunt u de stoel in een lage zit zetten, daarbij kunt u de armleuningen wegdraaien zodat de patiënten na een behandeling makkelijk op de stoel kunnen stappen.

De stoel is standaard uitgevoerd met een handbediening. Het is ook mogelijk om de stoel met een voetbediening te gebruiken deze is optioneel. Door de voorgevormde zitting kunnen de patiënten comfortabel zitten of liggen. De behandelstoel is ook voorzien met stelpootjes voor ongelijke vloeren.
Optioneel zijn wielen beschikbaar om de stoel verrijdbaar te maken.

Voordelen:
-    Volledig elektrisch
-    Draaibaar
-    Kantelfunctie
-    Soft Touch
-    Stel pootjes
Over ons

 

Entermed BV is gespecialiseerd in KNO medische behandelunits en innovatieve medische producten.

Entermed focust zich op het ontwerpen, produceren, verhandelen en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige producten voor ziekenhuis en kliniek.
Door te luisteren naar onze klanten, kunnen wij continu onze producten en processen verbeteren, met als doel een volwaardig partner te zijn voor onze klanten.

  • Steenovenweg 4, 3417 XR, Montfoort,
    Nederland

  • +31 (0) 58 29 88 888

Ga naar boven