Afbeeldingsresultaat voor ENGELSE VLAG   

Het in Nederlandse bedrijf Entermed is opgericht in 1976 en is gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van behandelunits (Futurent) voor de Keel, Neus en Oor specialismen.

Internationaal gezien concentreert het bedrijf zich op het verwerven, ontwikkelen en uitvinden van kwaliteitsapparatuur voor KNO afdelingen in ziekenhuizen en privé klinieken.

Het Entermed-KNO Export is gericht op de internationale marketing en het wereldwijd distribueren van het Entermed assortiment door middel van zijn internationale distributeurnetwerk. Dit alles vindt plaats vanuit de Entermed vestigingen in Leeuwarden, Soest en Dubai. Entermed levert zijn product in ruim 45 landen in Europa, het Midden Oosten en Azië.

 

Over ons

 

Entermed BV is gespecialiseerd in KNO medische behandelunits en innovatieve medische producten.

Entermed focust zich op het ontwerpen, produceren, verhandelen en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige producten voor ziekenhuis en kliniek.
Door te luisteren naar onze klanten, kunnen wij continu onze producten en processen verbeteren, met als doel een volwaardig partner te zijn voor onze klanten.

  • Steenovenweg 4, 3417 XR, Montfoort,
    Nederland

  • +31 (0) 58 29 88 888

Ga naar boven